Special Ligue 1: Lyon vs. Mathieu Valbuena

Tauon edustaja etualalle jälleen hän saa jalkapalloseura; Ranskan Ligue 1 alkaa perjantai esittelyt Monaco Lyon, että kaksi joukkuetta, jotka eivät vielä pysty varmasti mieleen. Tietoja Monaco ongelmia epätavallisen läpäisevä puolustautui kirjoitimme viime erityistä, nyt tulee vaihteessa Les Gones, joka ei välttämättä tarvitse ratkaista yksi polttava kysymys ..

Lyon viimeisen kierroksen käynnistänyt neuvoi Reims lähimpänä Betsson tuloksen 1: 0 ; TREF -pelissä näki Alexandre Lacazette, joista se oli myös debyytti Pelin tavoitteena kaudella.Viime vuonna liiga paras maalintekijä (joka muuten on ollut tuottavin kausi Ranskan hyökkääjä koska Jean-Pierre Papina) tänä Betsson vuonna, mutta näkyvästi levoton, näytti menettäneen legendaarisen raivokkaasti, keveys ja tappava vaiston; Ei palaneen mahdollisuutta, hän, että he saavat paljon vaikeampaa kuin viime vuonna, jolloin vain kyky olla oikeaan aikaan Betsson oikeassa paikassa näytti hänen hallinnon yksinkertaisin asia maailmassa.

 

Voit rekisteröityä sivustolla Betsson oli yksi ensimmäisistä vedonlyöntiyrityksistä saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

 

Tietenkään kukaan ei odota että tällainen jalkapalloilija kesän yksinkertaisesti unohti pelata; syytä pikemminkin monenlaisia ​​ongelmia, jotka suurelta osin koskee suhdetta itse melko herättänyt, Lacazetteho, seuran johdon ja puhaltimet.Kommentaattori Matt Spiro on jo yksi elokuun artikkeli laittaa hyökkääjän puolelta, hän totesi, että vaikka hylkäsi alustavan tarjouksen merkittävän palkankorotuksen voi silmissä uskollinen yleisö toimimaan ahneus (tai edes yritä Blag siirron tahdon vastaisesti seuran), meidän pitäisi ottaa tilille kokonaispalkasta Lyonissa, Ranskassa, laajemmin sellaisenaan.Olen siis parantunut sopimusta, koska suosittu ’Lacová’ luvattu rahaa Valioliigan – kilpailu,  on sanonut, että hän ihailee ja olisi varmasti askel kanaalin ei estänyt – pelaajat ansaitsevat paljon alle sen tason.

Onko mutta Lacazetteho epäröintiä katsottuna Kuitenkin tosiasia on, että sen suorituskyky nousee asteittain; valmentaja Hubert Fournier – muuten entinen valmentaja Reims – hän uskoo kultin ja puolustaa sitä lähes joka lehdistötilaisuudessa. Jälkeen osumia Reims verkko oli myös selvästi nähdä, kuinka paljon helpottunut. Totta, se ei ollut mitään uraauurtava aamu – ’Laca’ oli enemmän onnea, kun hänen pallon jälkeen kömpelö vastahyökkäyksen heijastuvat suoraan tiellä – mutta myös tällaisia ​​’Dopey’ pyrkivät eteenpäin ammunta kriisin kullan hinta.Sen jälkeen, kun ilmapallo syöksyi verkkoon, hän venytetty pimeä oppilas kuvitteellinen jono ja hymy kasvoillaan lähetti kuvitteellisen nuoli kohti seisoo hurraavat. Jos sen kehitys jatkuu, ehkä fanit ymmärtävät, että laajennus loppujen allekirjoitettu; että jos hän todella välitti Lyon, ei enää jahtaa kentällä Liverpool, Arsenal ja Chelsea.

Tämä ei ole pääaihe tekstin; Lacazetteho ongelmia, paitsi ei poikkea merkittävästi siitä, jota ovat jo käyneet läpi satojen lahjakkaiden nuorten hyökkääjien.Hänen kyvyttömyytensä välittömästi parantaa viime vuoden ammunta muodossa äärimmäisenä vakuuta Lyon alkavat varmasti on allekirjoittanut, mutta on vielä yksi tärkeä kysymys lähettää hyökkäävä keskikenttäpelaaja – kunnes hän Fournier täysin selvää, miten hänen pahoinpitely vaununsa tarkasti koota ei odoteta järjestelmän parannuksia .Ja koska Lyon halua olla joukkue, joka olisi etu luottaa yksilöllisyys – jotain menisi suoraan vasten perusajatus edes Lacazette viime vuonna vaatimattomasti toisti hänen saavutuksistaan ​​velkaa koko joukkue – odottaa -valmentaja paljon vaikeaa työtä.

Koti tärkeää on Fékira

ensimmäinen, yksi olennainen numero Lyon yhdeksän edeltävän ottelut pelataan Aabraham istutti tasan 11 maalia, mikä on vähemmän kuin PSG, Marseille, Rennes ja Monacon sekä Nizzan Bordeaux, Lorient ja jopa Bastia. Näin puhdas keskus taulukossa.Syy tähän ehto on yksinkertainen – Lacazettemu ammunta kuivuneet pölyä, Nabil Fekir loukkaantunut ja Clinton N’Jie viime hetkellä hän meni Tottenham, mikä tarkoittaa, että loukkaavaa Trident, joka viime keväänä repi koko liiga, nyt vain yksi sisäinen epävakaus huojuva jalka.

Erityisesti Fékirův katkos välineet Les Gones valtava isku; Se oli itse asiassa todellinen voittaja paras Ligue 1 nuori mies, joka pitkälti määritelty seuran viime vuoden menestyksen. Kyllä, Lacazette antoi 27 maalia, ohittaen määrä nuoria Karima Benzemy, mutta jos kysyt puhaltimien joukkueen todellinen arkkitehti ihaillut Fournier jalkapallo, saat eri vastauksen kuin Fékir.Lacazetteho tavoitteet Tolissova väsymättömästä työstä keskikentän Gonalonsův johtava rauhaan tai töykeä raivokkaasti Ferri ollut erittäin tärkeä rooli, mutta yksi tämän koko sekoitus orgaanisesti, linkittävät toiminnallinen yksikkö, oli Fékir.

Kun Fournier tietää, että nuoret keskikenttäpelaaja suorittamisessa edustuksen tehtäviään loukkaantunut polvensa ja on sivussa useita kuukausia, törmättiin kovia aikoja; Lyon oli Fékirovi voimakkaasti riippuvaista.Ei siksi, että olisi hänen squad ei ollut hyvityksiä, vaan siksi, että jäljellä hyökkäävä keskikenttäpelaaja – Clément Grénier Mathieu Valbuena – ovat täysin erityyppinen ’kymmeniä’ kuin kätevä štírek kanssa alžískou verta.

Vaikka Fékirův jalkapallo perustuu pystysuuntaista liikettä, matalan slung painopiste, yleismaailmallisuuden ja ennennäkemätön raivokkaasti, Grenier i Valbuena pikemminkin sopii profiilia klassisen luovat pelin vuosituhannen vaihteessa, loistava Trequartista jotka leikkivät pääni pystyssä, kiri vain tarvittaessa, ja koko ajan leikkikentällä monitorin vastustaja puolustus riveissä etsimään muutaman metrin paikkoja, joissa se voisi lähettää eteenpäin maaliin.Ne eivät ole rakenteellisia insinöörien Yoann Gourcuff, pitäen hallita laajalla alueella, mutta sitä ei voi luokitella saalistushinnoittelua opportunistien Fékirova tyyppi. Niiltä puuttuu booli, ammunta vaisto terve ylimielisyyttä. Hän puhuu puolestaan ​​lisäksi, että Fékir Krome kymmeniä pelattiin viime vuonna, kahden miehen hyökkäys; jotain tällaista ei olisi Valbuena eikä Grenier eivät pystyneet.

Grenier heti alussa kauden (taas) loukkaantui vakavasti ja koulutus alkaa viimeisinä päivinä; kaikki paino vastuu luoda pelejä ja putosi Valbuena. Ja näin tulemme ratkaiseva kysymys, joka on Fournier vastahakoisesti ratkaistava: Onko järkevää pitää 4-3-1-2 järjestelmä?

Säännöstä Les Gones valtava peräkkäin.Hän kokeillut jo Fournierův edeltäjä Rémi Garde, joka oli myös yksi Ranskassa alkoi nykyisessä ’timantti muoti’; lisäksi nykyinen valmentaja Lyonin hänen jalanjälkiään ainakin jonkin aikaa ja matkusti Pariisiin, Monaco, Lille, Bordeaux, Nantes, Toulouse, Bastian, Nizzan ja Metz. Mutta painopiste viime vuonna onnistuneesti kausi on sininen ja valkoinen Rhône-joen oli siinä, että avainasemassa liittimien välillä etukäteen ja hyökkäys huolehditaan vain Fékir; ympäröi molemmin puolin erittäin liikkuvaa universaalit (Ferri kanssa Tolissem takaisin, Lacazette edessä N’Jiem) hoitamaan tehtäviä täydellisyyttä tähdellä.

Miten sisällyttää tämä Valbuena?Lyon pelaa hyvin loukkaavaa jalkapalloa, sanelee pelin vauhdin, paljon painoarvoa luovuuteen ja hallussapidon; näiden ominaisuuksien entinen tukipilareista Marseille (joka muuten myös tämän vuoden ensimmäisen kaakao des Olympiques osui valtava osa vihaa Etelä klubistů) pitäisi teoriassa sopivin. Valbuena tarjoaa loistavia potkiminen tekniikkaa; Tässä mielessä koko liigan pärjäisi pari kaverit Pariisista ja Monacosta, Gourcuff, ehkä Julien Féret. Mutta empiirisiä todisteita kahden ensimmäisen kuukauden aikana uuden kauden kilpailun osoittaa, että uusi tuki joukkue ei ymmärrä.S Valbuenou kymmenen muistuttaa Lyon vanha joukkue ennen tässä asennossa siirretään Fékir – kiinteä tuloksia, kilpailukykyinen taso, mutta koska jatkuva kuudenneksi.

Koska Grénierově ’skleněnosti’ Fékirově pitkään poissa ja Malbranqueho korkea ikä lisäksi Fournier ei voi yksinkertaisesti korvata Valbuena; Siksi täytyy muuttaa sen järjestelmä omien kokenut pelinrakentaja. Ainoa vaihtoehto on tyytymään nykytila, toivoen yksilöllistä kasvua (ja hyvä terveys), keskeisiä toimijoita ja odota parantamiseen.Mutta se ei voi tulla välillä Valbuena Fékirem on pelistä näkökulmasta valtava ero, ja hän Valbuena joka tapauksessa ansaitsee ainoastaan ​​siedetty ’täynnä’, kunnes Lyons palata hänen tärkein pelaaja.

Etusivu teoria keskeinen siipi

brittiläisen journalistin ja yksi arvostetuimmista jalkapallon taktiikkaa, Michael Cox, julkaissut palvelimella Zonalmarking.net vuonna 2010, erittäin mielenkiintoinen artikkeli, jossa hän oletettu uusi asema nyky jalkapallo; Hän kutsui sitä keskellä siiven (keskuspuolustus laituri) ja vain Valbuena sanoi esimerkkinä, yhdessä Ashley Youngem, Aaron Hunt, Adem Ljajic ja Jesper Grønkjær.Ranskan maajoukkueen pelasi Marseillessa kuin Trequartista on 4-2-3-1.

”Nämä pelaajat lähestyvät asemaa pelinrakentaja eri tavalla kuin tavallisesti. Sen sijaan pysyä keskellä, yrittäen löytää keskuudessa puolustuksen ennakolta, ne ladataan siivet ja ottaa palloja lajn ” Cox kirjoittaa sitten osoittaa edelleen ajatuksiaan Hunt esimerkiksi. ”Pelissä näet selvää kaavaa. Ottelun aikana loikannut yhdestä siiven toiseen, mutta ei ole tyypillinen laitahyökkääjä, asema ei muutu kollegan kanssa toisella puolella.Se on, se myöhemmin täydellinen vapaus, ” muistiinpanoja.

Tämä kanta edustaa Coxin luonnollista kehitystä klassisesta Trequartista joille ei modernia jalkapalloa ei ole paikka, jos hänen ajatuksensa sovellettuna syntyhistoria ranskalainen ’kymmeniä ’huomaamme, että yrittänyt jotain vastaavaa viime vuosina, kaverit kuten Gourcuff Feret Javier Pastore ja Morgan Amalfitano. Jos lähdetään teorian keskeinen siipi, tarjoaa melko tyylikäs ratkaisu Fournier: Valbuena siirtyä reunaan hyökkää Trident 4 3-3

syistä tulee useita. Ensinnäkin, ei ole epäilystäkään siitä, että tämä kanta on modifioitu kokenut keskikenttäpelaaja nähnyt enemmän kuin nykyinen groping välillä etukäteen ja hyökkäys.Todellakin, hänen peli on hienoa nähdä, että se on vain ’keskellä siiven’ pitkään käytetty: vastaan ​​Reims pelataan täsmälleen sitä roolia, viisi vuotta sitten kuvaamaan Cox juoksi alas molemmin puolin ja keskellä kentän vietti vähän aikaa. Vastaan ​​Valenciassa viimeisen ottelun Mestarien liiga on lähes 90 minuutin kuluttua piti oikeiston. Tämä on Fournier ratkaisevaa tietoa: 4-3-1-2 hän ei voida määritellä työtä, jos hyökkäävä liitin tarjoaa sujuvan siirtymisen taaksepäin hyökätä. Jos peli näet peli Valbuena luonnollisesti ajautuu lajnám välillä Ferri ja Tolissem toisella puolella ja Lacazettem Claudio Beauvuem toisaalta hän oli reikä kokoinen Svitavy Square, on loogista, että muutos ei ole vaihtoehto vaan välttämättömyys.Toisin sanoen, ei tunne Valbuena – urheilijoiden kolmekymppinen – tekee toisen Fékira.

Toiseksi Valbuena on tässä asennossa käytetään paitsi Marseille, mutta myös edustus – joka muuten pelaa johdonmukaisesti parempia kuin Lyonissa . Ystävällinen Armenian (4: 0) pitämällä vasenta laitaa, hän antoi erinomaisen suorituskyvyn, sijoitettiin toinen tavoite on auttaa Yohana Cabayeho ja sen vuorovaikutus Griezmannem ja Benzema antoi faneille melko hyvä käsitys siitä Deschampsově edullinen koostumus hyökkäävät kolmikärki. Ranskan valmentaja pidellen 4-3-3 Valbuena kuin liima, ja sillä on vahva asema. Koska keski siipi.

Kolmanneksi siirtyminen 4-3-3 mukaan lopuksi auttanut Rachid Ghezzal, joka olisi tässä järjestelmässä voisi helposti tulla samanlainen löytö viime vuonna Fékir.Ghezzal on ainoa klassisen siiven Lyonin joukkue; Erittäin lahjakas driblérem joiden edistymistä 4-3-1-2 loogisesti pysähtynyt. Fanit odottavat jonkin aikaa, jolloin oppilas lopulta kääntyy ikuinen kykyjä seuraavaan koloon loputtomalta sarjan sankareita huolimatta Academy Lyonissa vetää ylimmälle tasolle.

Neljänneksi puuttuminen klassisen Trequartista auttaisi luonnollinen ’box-to-box’ kytkimiä, jolloin Ferrimu Jordan, joka on tähän mennessä tänä vuonna, paljon ongelmia, ja Sergimu Darder, kallis vahvistuksia Málaga.Jos Fournier pyrkimyksenä vapauttaa tilaa Valbuena keskeinen siipi päätti siirtyä vanhaan ’mourinhovské’ 4-3-3 (4-1-2-3) ja kapteeni parin dynaamisen Gonalonsem střeďáků ja ilman perinteistä kymmenen, he saattavat vain Ferri, Darder mutta myös Corentin Tolisso tai vanhus Malbranque (sanoin toimittajien Jonathana Johnsona Robin Bairnerem täydellinen ”ranskalainen Scholes) löytää optimaalinen asema keskelle peltoa.

Viidenneksi tämä järjestelmä mahdollistaisi uuden jäsenen Claudiu Beauvuemu siirtää kuvaa väärän oikeiston, toi sitä lukea Lyon peli tervetullut arvaamattomuus jotka voivat luonnollisesti hyötyä zakončovatel Lacazette ja ylin antaisi nuorille Maxwell Cornet kanssa (nyt juuri loukkaantunut) Aldo Kaluluem parempi mahdollisuus kehittää, sillä molemmat nuoret eivät profiloitunut klassinen ’solo’ ysiä tyyppi Anthony Martial.Jossa on yksi vihje peliin luonnollisempaa kuin 4-3-1-2.

Ja lopuksi, kuudes mennessä Fournier voisi pitää tätä järjestelmää, kun Fékirově tuottoa kuin Fékir voisi olla 4-3-3 pelata kaikki kannat hyökkäykseen Trident ilman jotenkin merkittävästi muuttaa omaa peliään profiilia. Todellakin, Lyon nyt yrittää epätoivoisesti eri versioita hyökkäävä pari sitten Valbuena viime ottelut pelataan Beauvue kanssa Corno (tappio 1: 3 Bordeaux’ssa), Lacazette jossa Kaluluem (tappio 0: 1 Valencia) ja Beauvue kanssa Lacazettem (tarkoitetut voiton Reims) . Teoriassa siirtyminen 4-3-1-2 ja 4-3-3 sileä Les Gones voisi tarjota samanlaista pulssia, joka oli lopussa Gardeho hallitus vain ’keksitty’ 4-3-1-2.Ja se puhumattakaan siitä, että Fournier Betsafe aiemmin Reims ollut 4-3-3, joka on käytännössä sama järjestelmä, joihin viitataan tässä artikkelissa.

Tänä vuonna Lyon on suuri mahdollisuus toistaa viime vuoden Betsafe menestyksen; kilpailu taistelussa toisesta sijasta on toistaiseksi näyttää viime vuotta heikommaksi. Marseille viruu syvään eksistentiaalinen kriisi, nykyinen Monaco on täysin päinvastainen menestyvää joukkuetta keväällä 2015 Rennes edelleen (ainakin Gourcuffovy poissaolo) puuttuu ratkaiseva ero pelaaja, Saint-Etienne kamppailee oman psykologisia rajoja, ja Betsafe loput pakkaus on todellinen mahdollisuus lopettaa kauden aiheesta ’box’. Tällä hetkellä ei ole olemassa Betsafe selkeää ehdokas hopeaa kuin Les Gones.Hubert Fournier olisi tilaisuutta hiuksista: jos hän onnistuu puristaa ulos Valbuena sen suurin potentiaali, tulee olemaan 90% voitto.

Voit rekisteröityä sivustolla Credit- ja debit-korteilla Visa ja MasterCard saadaksesi Betsafe bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

 

(Lähteet: zonalmarking.net, ligue1.com)