United uskoo Mestarien liigan. Emme juhli neljännestä, Carrick sanoo

Manchester Unitedin johdolla José Mourinha on kuudes, ja Chelsean manageri jakaa neljätoista pisteen. Vain kaksi pistettä, mutta menettää neljäntenä, mikä merkitsisi paluuta maailman rikkain seura arvostetuin kilpailuissa – Mestarien liigan. Vaikka paluu toiminnan eliittiin fanit mielellään voimanpesä keskikentän Manchesterin koko Michael Carrick on vakuuttunut siitä, että sijainti mitään muuta kuin ensiksi ei ansaitse juhla.

Old Trafford vietetään viiteen osastoon, viimeinen ennen neljä vuotta viimeisen Sir Alex Fergusonin kaudella. Michael Carrick on vain tottunut voittamaan, eikä hän ole tyytyväinen sijoittautumaan pöydän eteen. ”Kun lopetamme vuosineljänneksen, kolmannen tai toisen, emme juhli sitä.Eläköön pitäisi vain voittaa ”sanoi kolmekymmentäviisi keskikenttäpelaaja kertoi Daily Mirror.

” Mutta Mestarien liiga on tietysti iso osa tätä klubi on parhaat pelaajat nordicbet bonukset. Meillä on kaikki oletukset neljän parhaan saavuttamiseksi. Mutta tällainen paikka on meidän pienin mahdollinen tavoite ”, hän esitteli voittaa mentaliteetti Carrick.

entinen Englannin edustaja iloinen, että Manchester United on johdolla Jose Mourinho jälleen nousussa, vaikka edessä tiukka kilpailu, eikä hyökätä ensin. ”on Special Events kausi”, sanoo Carrick. ”aloitimme hyvin, niin meillä oli heikompi osa siitä lähtien meillä on uskomaton sarja.Joka veisi meidät muina vuosina ja nordicbet lähetetään suoraan pöydän päässä, mutta tänä vuonna on ryhmiä, jotka ovat tulleet aivan samalla tavalla. ”

Suurin muutos, että United on ollut aiemmista vuodenaikoina, sanotaan parantaa hyökkäys.” Uskon, että kaikki on samaa mieltä siitä, että olemme paljon vaarallisempia hyökkäyksessä tänä vuonna. Toistamme toisen tyylin, annamme enemmän tavoitteita. Pelaamme hyvin kauan ja meillä on hyviä tuloksia, mikä antaa meille suurta luottamusta. Meillä on vielä pitkä tie kuljettavana, mutta olemme sitä mieltä, että olemme menossa oikeaan suuntaan, ”nauttia kokenut keskikenttäpelaaja, joka kesällä Old Trafford sopimus umpeutuu.

onko punainen Trikoomekko ja syksyllä, mutta Carrick ajattelee ”En välitä, onko tämä viimeinen kausi vai ei.Keskity cupin loppuottelussa, tiedän muissa kilpailuissa meillä on mahdollisuus onnistua ”sanoi englantilainen, joka Jersey nosti viisitoista pokaaleja.” Me epätoivoisesti haluavat tehdä kerhomme alkoi jälleen voittaa ”, hän sanoi.

Manchester United odottaa enää Feb. 26 lopullinen EFL Cup, Englanti League Cup, jossa hän tapaa Southampton. Alle valmentaja Mourinho pääsevät toinen palkinto tällä kaudella, alussa joka hallitsi Community Shield ottelussa viime vuoden mestari Leicester.